Leestijd: 3 minuten

Onze services op een

/succesvolle manier toegepast

De kennispartner van provincie Drenthe

Als relatief kleine provincie, kreeg de provincie Drenthe onder andere met de komst van de AVG een grote opgave erbij. Omdat zij als kleine provincie met minder budget moeten werken, maar wel dezelfde opgaven hebben als grotere gemeenten, waren zij op zoek naar een echte kennispartner op het gebied van Microsoft365 en security.Gemeente Katwijk vindt cybersecurity specialist in Cloud Life

Gemeente Katwijk is een kleinschalige gemeente met 550 werknemers, waarvan ongeveer 50 mensen werkzaam zijn binnen het cluster I&A. Veel of weinig medewerkers, de uitdagingen van alle gemeentes zijn hetzelfde en worden met de dag groter; 24/7 beschikbaar en bereikbaar zijn, mensen werken hybride en de beveiliging van data en devices worden steeds belangrijker. Om te helpen met deze uitdagingen, raadde Microsoft de gemeente aan contact op te nemen met Cloud Life.

100% veilig met M365? Gemeente Eindhoven vond het tijd voor een Cloud Security partner!

Gemeente Eindhoven is overgestapt naar de Microsoft 365 omgeving. Voor deze overstap werd anderhalf jaar uitgetrokken, maar vanwege Corona werd dit project versneld. Iedereen moest immers veilig thuis kunnen werken. Het project werd in maar liefst 2 maanden gerealiseerd. Maar was dit wel veilig genoeg? Was er in de snelheid niks vergeten? Moeten er nog dingen aangepast worden?

Hogeschool Saxion en
Cloud Life maken samen verbeteringsslag in security

Om de security binnen de organisatie op te schroeven, nam Hogeschool Saxion begin dit jaar Microsoft-partner Cloud Life in de arm. Nieuwsgierig naar wat dit opleverde en hoe een dergelijke samenwerking jouw onderwijsinstelling kan helpen? In dit blog lees je meer over het proces en de geleerde lessen.

 

Nederlanse Vereniging
van Banken heeft volledige grip, altijd online en geen zorgen

Als een voorbeeld voor de Nederlandse banken industrie, kan de Nederlandse Vereniging van Banken zich geen beveiligingsissues permitteren. Daarom hebben zij gekozen voor Microsoft 365.

 

 

 

 

Het Barbapapa-model van Savant Zorg

Automatisering behoort werknemers niet te belemmeren bij de uitvoering van hun taken, maar hun werkzaamheden juist te vereenvoudigen. Bij Savant Zorg zijn ze daar met hulp van Cloud Life en Microsoft uitstekend in geslaagd.

Gemeente Zoetermeer zorgt voor een veilige digitale stad met Cloud Life

Wat je vooral niet wilt, is in het nieuws komen met een datalek of een geslaagde hackpoging. Gemeente Zoetermeer doet uitstekend haar best om dat te voorkomen. Hoe ze dat doen? Met een uitgebreide beveiligings-strategie die zich richt op preventie, detectie en respons, en natuurlijk een Microsoft Security-partner die ze daarbij ondersteunt. 

 

Cloud Life en Savant Zorg: Een succesverhaal van 5 jaar veilig werken in de cloud

Savant Zorg had in 2018 de wens om een veilige moderne AVG-compliant werkomgeving in te richten met Microsoft 365 technologie. Cloud Life trad op en speelde een essentiële rol bij het implementeren hiervan bij Savant Zorg. Met veel succes! Nu, vijf jaar later is Cloud Life nog steeds de Microsoft security partner van Savant Zorg en hebben ze al veel projecten samen afgerond.

Op zoek naar een kennispartner?

Wij helpen je graag!