Leestijd: 3 minuten

Protect 365 App

/Krijg grip op security

Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

Vraag jij je ook af hoe het nou echt zit met de Microsoft 365 & Azure beveiliging van jouw organisatie? Maak je je zorgen over het werken met eigen apparatuur, inloggen, delen van gevoelige informatie via e-mail, hacks en datalekken? En denk je wel eens aan het voldoen aan wetten en regelgeving zoals GDPR, ISO27001, BIO en NEN7510? 

Stop met je zorgen maken en zoek niet verder dan Protect 365 

 

Waarom Protect 365 app

Inzicht in de security van je Microsoft 365 & Azure omgeving is tegenwoordig belangrijker dan ook. Grip daarop krijgen is nog belangrijker. Beiden blijkt in de praktijk vaak erg lastig. Hoe kom je tot de juiste inzichten die je laten zien hoe je ervoor staat op het gebied van security en compliance. Waar begin je? Heb ik de juiste rechten? Welke filters moet ik plaatsen en wat zegt de informatie mij?

Protect 365 is een unieke app, ontworpen om organisaties te helpen om de online beveiliging van de moderne werkplek te verhogen door inzichten en controle te bieden over apparaten, identiteiten, data en applicaties. Met Protect 365 heb je de mogelijkheid om gemakkelijk aan wetten en regelgeving te voldoen van de GDPR, ISO27001, BIO en NEN7510. Daarnaast kun je eventuele risico’s snel identificeren en aanpakken voordat ze een probleem worden. 

 

Microsoft 365 & Azure

De app beweegt mee in de organisatie. Het toont zowel grote als kleine risico’s, geeft real-time inzichten, stelt wekelijkse rapporten samen, en biedt een actie dashboard gebaseerd op gevonden risico’s. Bovendien biedt het begeleiding en tips over hoe gevonden risico’s op te lossen en leidt het beheerders direct naar de juiste portal en opties binnen Microsoft 365 of Azure.

 

Bespaar tijd en geld

Protect 365 legt de brug tussen preventie en detectie. Het is een veel gewenste oplossing die je tijd en geld kan besparen door het werk te doen dat normaal gesproken meerdere FTE zouden doen. 

Wij hebben veel tijd geinvesteerd in onze Microsoft security. Toch gebruikten van onze 6000 medewerkers er 5432 geen MFA, zonder dat wij het wisten. Protect 365 toonde dit binnen een minuut na uitrol al aan.

In één oog opslag de voordelen
  • Inzicht in specifieke cyberdreigingen voor de organisatie
  • Gedetailleerde real-time rapporten
  • Overzicht in- en grip op cybersecurity en data compliance van apparaten, applicaties, gebruikers en data
  • Aan te passen aan baselines van de eigen organisatie
  • Voldoe aan BIO, AVG, NEN7510
  • Meertalig, zowel NL als ENG

Inzicht. Grip. Controle.

Probeer het nu.

We geven graag een demo of bieden een kosteloze trial aan.

Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

Protect 365 app is onderdeel van het meest exclusieve wereldwijde Security programma van Microsoft: MISA. De Microsoft Intelligent Security Association (MISA) is een ecosysteem van Managed Security Service Providers (MSSP) en onafhankelijke softwareleveranciers die hun oplossingen hebben geïntegreerd 
met de beveiligingstechnologie van Microsoft om gezamenlijk beter te beschermen tegen een wereld van toenemende bedreigingen.

MISA_RGB_MemberBadge_Main_Landscape_SingleColor_Lite
“The Microsoft Intelligent Security Association has grown into a vibrant ecosystem  comprised of the most reliable and trusted security vendors across the globe. Our members, like Cloud Life, share Microsoft’s commitment to collaboration within  the cybersecurity community to improve our customers’ ability to predict, detect, and  respond to security threats faster.”
- Phil Montgomery, General Manager Security @ Microsoft Global
Designer

Demo of trial?

Wij laten je graag vrijblijvend zien hoe Protect 365 werkt. Vul het formulier in en we plannen samen een demo met je in!