Leestijd: 2 minuten

Cybersecurity diensten

/Voor Maximale Bescherming

Detection & Response

Diensten

Detection en response

/AI-Gedreven Beveiliging

Bescherm jezelf tot het hoogste niveau door te profiteren van onze cutting-edge cyberbeveiligingsdiensten. Bij Cloud Life introduceren we je graag aan onze unieke benadering van beveiliging, aangedreven door geavanceerde AI-technologie in combinatie met diepgaande menselijke expertise. Met behulp van Azure Sentinel, een van de meest geavanceerde SIEM-oplossingen, kunnen we dreigingen detecteren en neutraliseren. Onze deskundige teamleden zijn beschikbaar om je volledig te begeleiden en te ondersteunen gedurende elke fase van je beveiligingsreis, wat jou in staat stelt om met vertrouwen en zekerheid te blijven opereren in een constant veranderende digitale omgeving.

Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging
Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging
Diensten

Managed Security

/Een productieve én veilige cloud

Protect 365 is de sleutel tot het creëren en behouden van een blijvende veilige cloudomgeving. Onze geavanceerde beveiligingsoplossingen stellen niet alleen iedereen binnen je organisatie in staat om productief te zijn, maar bieden ook gemoedsrust en de vrijheid om te innoveren, wetende dat je data en systemen optimaal beschermd zijn tegen de constante dreigingen in de digitale wereld.

Diensten

Security Adoptie en Awareness

/Cyber Bewustwording

Versterk uw organisatie met onze op maat gemaakte, mensgerichte cybersecurity trainingen en continue bewustwordingsprogramma’s. Onze deskundige trainers en up-to-date informatie stellen uw medewerkers in staat om niet alleen de nieuwste bedreigingen te herkennen, maar ook om proactieve partners in de bescherming van uw digitale activa te worden. Met onze benadering kunnen uw teams vertrouwen opbouwen in hun vermogen om veilig te opereren, waardoor uw organisatie veerkrachtig blijft te midden van steeds veranderende digitale risico’s.

Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging
Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging
Product

Protect 365 App

/Real-time beveiliging

De Protect 365 app toont zowel grote als kleine risico’s, geeft real-time inzichten, stelt wekelijkse rapporten samen, en biedt een actie dashboard gebaseerd op gevonden risico’s. Bovendien biedt het begeleiding en tips over hoe gevonden risico’s op te lossen en leidt het beheerders direct naar de juiste portal en opties binnen Microsoft 365 of Azure.