Leestijd: 2 minuten

Veilig werken en continue ondersteuning

/met Protect 365

Wist je dat 60% van de bedrijven die worden getroffen door een datalek of cyberaanval, niet kunnen doorwerken?

Managed Security Services: Jouw Partner in Cyber- en Dataveiligheid

In het huidige digitale landschap zijn beveiliging en databescherming van cruciaal belang. Terwijl technologieën zich blijven ontwikkelen, nemen ook de cyberdreigingen toe. Organisaties hebben nu meer dan ooit behoefte aan een betrouwbare partner die deze complexiteit kan beheren en beheersen.

Microsoft 365: Optimaal Beveiligd en Beheerd

Met onze Managed Security Services richten we ons op het optimaal inrichten en beheren van uw Microsoft 365 & Azure tenant(s) op het gebied van cybersecurity en datasecurity. Maar we gaan verder dan dat. We zorgen ervoor dat de omgeving niet alleen volledig optimaal is geconfigureerd, maar ook optimaal blijft. Terwijl de digitale wereld om u heen verandert, zorgen wij ervoor dat uw beveiligingsinstellingen up-to-date en robuust blijven.

Meer dan Alleen Monitoring

Het is één ding om een systeem te in te richten, maar een ander om actief op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën, wet- en regelgeving en potentiële bedreigingen. Teveel organisaties richten één maal Microsoft 365 & Azure in qua security, en houden het daarna niet bij. Terwijl dit een dagelijkse continu activiteit dient te zijn. Ons team houdt bij wat er speelt in de omgeving, werkt alles nog optimaal, wat voor nieuwe technologie uitkomt en welke meldingen er uit de onderdelen komen. Meldingen worden door ons actief opgepakt in samenwerking met onze Protection & Response Services.

Advies en Beheer: Uw Digitale Rustpunt

Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een veilige omgeving, maar ook van een partij die actief met u meedenkt. We adviseren over de beste beveiligingspraktijken en zijn het rustpunt op de achtergrond dat uw digitale omgeving continu beheert vanuit een beveiligingsperspectief. In combinatie met onze Protection & Response Services bieden we een complete MXDR-service aan. Mocht u kiezen voor onze standalone Managed Security Service, dan raden we u aan om een eigen SOC of MDR-service te hebben, zodat alle alerts correct en tijdig worden opgepakt.

Klaar voor de Toekomst

Met Cloud Life’s Managed Security Services bent u altijd voorbereid op wat er komen gaat in de digitale wereld. 

Protect 365 in één oogopslag
  • Geen noodzaak meer voor puntoplossingen
  • Doorlopende monitoring en advies
  • Grip en inzicht op informatie, apparaten en medewerkers
  • Maandelijkse rapportages zorgen voor overzicht
  • Geïnstalleerd en geconfigureerd door experts
Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

Waarom zou je genoegen nemen met gewoon, wanneer buitengewoon binnen handbereik ligt? Bij Cloud Life stellen we ons niet tevreden met de status-quo. Wij streven naar excellentie en onze missie is om uw bedrijf naar het volgende niveau van veiligheid te brengen. 

Wij maken jouw Moderne werkplek niet alleen veilig.
Wij houden je veilig.