Leestijd: 4 minuten

Innovatieve Veiligheid: de Microsoft 365 strategie van de Nederlandse vereniging van Banken

Altijd Online, Altijd Beveiligd: NVB's Voordelen met Microsoft 365

Innovatieve veiligheid: De Microsoft 365 strategie van de Nederlandse vereniging van Banken. In de dynamische wereld van de financiële sector is beveiliging van cruciaal belang. Als voorbeeld voor de Nederlandse bankenindustrie heeft de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) bewust gekozen voor Microsoft 365, ondersteund door de expertise van Cloud Life. De woorden van de NVB getuigen hiervan: ‘Cloud Life heeft ons zeer adequaat en bekwaam geholpen. Onze omgeving is goed ingeregeld, en qua beveiliging hoeft de gemiddelde medewerker niet eens wat te merken in zijn/haar dagelijkse werk doordaat het zo slim is ingericht.’

Microsoft 365

De NVB begrijpt dat beveiligingskwesties geen ruimte mogen krijgen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Deze bewustwording heeft hen geleid tot de keuze voor Microsoft 365, dat niet alleen efficiëntie bevordert, maar ook optimale beveiliging waarborgt. De samenwerking met Cloud Life heeft ervoor gezorgd dat de NVB veilig en online kan werken met diverse apparaten, waarbij de zorgen over veiligheid en beschikbaarheid worden weggenomen.

Een essentieel aspect van deze samenwerking is het verkrijgen van volledige grip op de digitale omgeving. Dit gaat verder dan alleen beveiliging; het biedt de NVB inzicht in hoe er wordt gewerkt en hoe gevoelige data wordt behandeld. Dit inzicht is van onschatbare waarde, omdat het de NVB in staat stelt processen te optimaliseren, knelpunten te identificeren en de algehele efficiëntie te verbeteren.

Altijd Online, Altijd Beveiligd

Een van de voordelen van Microsoft 365, ondersteund door Cloud Life, is de mogelijkheid voor de NVB om altijd online te zijn. In een tijd waarin real-time besluitvorming essentieel is, biedt dit de NVB de flexibiliteit om snel te reageren op marktveranderingen en klanten de hoogste servicekwaliteit te bieden.

Wat opmerkelijk is aan de samenwerking met Cloud Life is dat de gemiddelde medewerker niet eens iets merkt van de geavanceerde beveiligingsmaatregelen. Dit is een waardevol aspect omdat het de dagelijkse werkzaamheden niet verstoort en medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over complexe beveiligingsprocedures. Dit draagt niet alleen bij aan de operationele efficiëntie maar ook aan een positieve werkomgeving.

De keuze van de NVB voor Microsoft 365 en Cloud Life dient als een voorbeeld voor andere organisaties binnen de bankenindustrie. Het laat zien dat het mogelijk is om innovatie te omarmen zonder concessies te doen aan beveiliging en betrouwbaarheid. Andere organisaties zullen ongetwijfeld kijken naar het succesverhaal van de NVB en overwegen soortgelijke stappen te zetten in hun eigen digitale transformatie.

Cybersecuritypartner

In een tijd waarin technologische vooruitgang de norm is geworden, is de rol van cybersecuritypartners zoals Cloud Life van onschatbare waarde. Ze fungeren niet alleen als leveranciers van technologische oplossingen maar als strategische partners die organisaties helpen bij het bereiken van hun langetermijndoelen. De NVB heeft met Cloud Life niet alleen een technologische upgrade gekregen maar ook een partner die begrijpt wat nodig is om succesvol te zijn in de snel veranderende digitale wereld. Het partnerschap met Cloud Life is niet alleen een investering in technologie maar ook in de toekomstbestendigheid en concurrentiepositie van de NVB binnen de dynamische financiële sector.

Cloud Life heeft ons zeer adequaat en bekwaam geholpen. Onze omgeving is goed ingeregeld, en qua beveiliging hoeft de gemiddelde medewerker niet eens wat te merken in zijn/haar dagelijkse werk doordaat het zo slim in ingericht.

De kennispartner van provincie Drenthe

Als relatief kleine provincie, kreeg de provincie Drenthe onder andere met de komst van de AVG een grote opgave erbij. Omdat zij als kleine provincie met minder budget moeten werken, maar wel dezelfde opgaven hebben als grotere gemeenten, waren zij op zoek naar een echte kennispartner op het gebied van Microsoft365 en security.Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

Gemeente Katwijk vindt cybersecurity specialist in Cloud Life

Gemeente Katwijk is een kleinschalige gemeente met 550 werknemers, waarvan ongeveer 50 mensen werkzaam zijn binnen het cluster I&A. Veel of weinig medewerkers, de uitdagingen van alle gemeentes zijn hetzelfde en worden met de dag groter; 24/7 beschikbaar en bereikbaar zijn, mensen werken hybride en de beveiliging van data en devices worden steeds belangrijker. Om te helpen met deze uitdagingen, raadde Microsoft de gemeente aan contact op te nemen met Cloud Life.

Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

100% veilig met M365? Gemeente Eindhoven vond het tijd voor een Cloud Security partner!

Gemeente Eindhoven is overgestapt naar de Microsoft 365 omgeving. Voor deze overstap werd anderhalf jaar uitgetrokken, maar vanwege Corona werd dit project versneld. Iedereen moest immers veilig thuis kunnen werken. Het project werd in maar liefst 2 maanden gerealiseerd. Maar was dit wel veilig genoeg? Was er in de snelheid niks vergeten? Moeten er nog dingen aangepast worden?

Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging
Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

Op zoek naar een kennispartner?

Wij helpen je graag!