Leestijd: 2 minuten

Minder risico’s, verhoogde veiligheid

/met de Anti-Phishing Scan

Creëer bewustwording onder je medewerkers op het gebied van veilig werken, door de collega’s te testen én te trainen.

Technologie én bewustwording

Goede beveiliging en een veilige werkomgeving bestaan uit meerdere onderdelen. Naast de technologie speelt ook het gebruikersaspect een belangrijke rol. Zorg als organisatie voor de juiste bewustwording bij de collega’s: betrek ze in de communicatie en toon aan waar risico’s zich bevinden. Phishing as a Service van Cloud Life ondersteunt je hierin.

Net echt

Phishing as a Service helpt de medewerkers om schadelijke phishing-berichten te herkennen. Je bepaalt zelf op welke manier de training wordt uitgevoerd. Je hebt hierbij de keuze uit meerdere talen en bepaalt zelf welk type phishing-bericht als test wordt gestuurd aan de collega’s. Phishing as a Service bestaat uit een analyse, opvolging en planning. Bovendien heb je de mogelijkheid om anoniem resultaten te vergelijken met organisaties uit dezelfde sector. Phishing as a Service introduceert elk kwartaal een ander type phishing-campagne. Het doel: gebruikers blijvend scherp houden.

Alles inzichtelijk

Tijdens de simulatie worden alle relevante gegevens overzichtelijk verzameld in de Microsoft-portal. Je ziet of de e-mail succesvol is ontvangen, of er op de phishing-URL is geklikt en of er persoonlijke gegevens zijn achtergelaten. Op basis van deze uitkomst kun je de medewerker automatisch voorzien van relevant trainingsmateriaal. Je stemt hiermee op maat af welk materiaal wordt toegestuurd.

Phishing as a Service in één oogopslag
  • Betrokkenheid en bewustwording
  • Gebaseerd op herkenbare scenario’s
  • Gedetailleerde rapportages
  • Opvolging met relevante training
  • Anonieme vergelijkingen
Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

Geïnteresseerd? /neem contact op

Zie je ook de voordelen voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en gaan snel aan de slag