Getty Images 825151062 min

Grip op data en apps
/met de Cloud Compliance Scan

Oude gegevens of incorrecte informatie, uitdagingen op het gebied van toegangsrechten, onduidelijkheid op het gebied van regelgeving: pak de regie over je data.

Informatiestromen onder controle

In elke organisatie maken informatiestromen een flink deel uit van de volledige bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat je de controle houdt over de data. Alleen dan weet je waar de risico’s liggen, in hoeverre de organisatie voldoet aan geldende wet- en regelgeving en laat je de gegevens daadwerkelijk voor de organisatie werken. Met de Cloud Compliance Scan brengen we de gegevens eindelijk écht in kaart.

Alles aan het oppervlak

De Cloud Compliance Scan geeft de organisatie haarfijn inzicht in de gevoelige datastromen en beoordeelt in hoeverre de gegevens adequaat zijn beschermd. Bovendien brengt de Cloud Compliance Scan in kaart welke gegevens onderhevig zijn aan wet- en regelgeving en welke stappen je neemt om te voldoen aan compliance-vereisten.

Resultaat: grip

De Cloud Compliance Scan geeft je grip op je data en apps die binnen de organisatie worden gebruikt. Bovendien word je voorzien van de juiste inzichten die helpen bij het ontwikkelen van een effectieve – maar vooral compliant – datastrategie. De uitkomst van de Cloud Compliance Scan vormt het fundament waarop je verder kunt bouwen.

Cloud Compliance Scan in één oogopslag

  • Inzicht in gevoelige datastromen
  • Benchmark voor databescherming
  • Uitkomst vormt fundament voor datastrategie
  • Grip op data en apps
  • Gebaseerd op Microsoft-technologie
Download de infographic

Geïnteresseerd?
/neem contact op

Zie je ook de voordelen van de Cloud Compliance Scan voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en gaan snel aan de slag.

Contact
Getty Images 531858400 min
services

Bekijk onze
/andere services

Laag 2

Cloud Security Scan

De Cloud Security Scan geeft je gedetailleerd inzicht in de specifieke veiligheidsrisico’s voor jouw organisatie én helpt deze op te lossen. Zelfs Microsoft zelf zet onze unieke scan in!
Lees meer
Group 97

Protect 365: Security as a Service

Protect 365 helpt je aan een blijvende veilige cloudomgeving, waarin iedereen binnen de organisatie productief kan zijn.
Lees meer
Group 102

Teams SafeSpace

Teams SafeSpace ondersteunt in het creëren van een prettige werkomgeving en minimaliseert de risico’s op grensoverschrijdend gedrag binnen organisaties en onderwijsinstellingen.
Lees meer
Group 99

Phishing as a Service

Met Phishing as a Service creëer je bewustwording, zorg je voor een vermindering van veiligheidsrisico’s en krijg je inzicht in actueel gebruikersgedrag.
Lees meer