Leestijd: < 1 minuut

Samen met APS-IT werken aan veilig digitaal onderwijs

Cloud Life en APS-IT Diensten bundelen krachten voor veilig digitaal onderwijs in heel Nederland. Ons gezamenlijke doel is digitale veiligheid waarborgen in het basisonderwijs. In de recente webinar: “Ontdek Kwetsbaarheden met Beveiligingsanalyses,” deelde Roderick begrijpelijke inzichten over onze aanpak, samen met APS IT, Holm Security, en Privacy op School.

Een beveiligingsanalyse is essentieel om gericht actie te ondernemen en de kans op cyberaanvallen te minimaliseren. Cloud Life biedt diensten aan, waaronder Microsoft (data) security assessments en Managed Security Services om grip te krijgen op je security. Cloud Life draagt bij aan een blijvend veilige cloudomgeving voor onderwijsmedewerkers, met focus op identificatie en aanpak van beveiligings- en privacyrisico’s.

Ontdek hoe Cloud Life onderwijsinstellingen helpt grip te krijgen op beveiliging, naleving van wet- en regelgeving, en meer vertrouwen en zekerheid biedt. Dit resulteert in tijd- en kostenbesparing, waarbij investeren in goede beveiligingsmaatregelen belangrijker is dan het omgaan met de schadelijke gevolgen van een hack of datalek. 

Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

Op zoek naar een kennispartner?

Wij helpen je graag!