Onze passie is security!

Onze passie is security!

Leestijd: 2 minuten
Leestijd: 2 minuten

Werken in de Cloud is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend. Zeker nu remote werken een vast onderdeel van onze manier van werken lijkt te worden. Toch zijn er best wat vragen over werken in de Cloud. Met name als het om veiligheid gaat. Je wilt je niet druk hoeven te maken over een veilige werkplek. Dat is onze expertise. Daarom doen wij dat voor je.

Onze mensen zijn al jaren werkzaam in de ICT en hebben in 2018 Cloud Life opgericht, omdat ze klanten wilden helpen met alles wat Microsoft 365 te bieden had. Eén van onze klanten – een zorginstelling – was op dat moment op zoek naar goede securityoplossingen en wilde meer gaan doen met de Security addons van Microsoft. Toen we ons daarin gingen verdiepen, ging er een wereld voor ons open. Er zijn zoveel slimme mogelijkheden met de securityoplossingen! Al snel hadden we door dat daar onze passie lag en zijn we ons op security gaan specialiseren. Dat leidde ertoe dat wij die klant hebben gemigreerd en zij als eerste zorginstelling in Europa de security voor hun systemen volledig in de Microsoft Azure omgeving hebben draaien.

Gevoelige data moet veilig zijn

Nu doen we bij Cloud Life wat we het liefst doen: klanten adviseren over security en bieden we hun de beste oplossingen aan. Met onze Cloud Security Scan maken wij een rapport dat inzicht geeft hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van security. Op basis daarvan kijken hoe we de security kunnen verbeteren. Het beschermen van (gevoelige) data staat daarbij voorop. Daarom hebben we samen met Microsoft verschillende oplossingen ontwikkeld, waardoor organisaties veilig kunnen communiceren via de mail én voldoen aan de regelgeving, zoals de NTA 7516. Zo hebben we zorginstellingen, provincies en gemeenten door het hele land geholpen bij het inrichten van hun veilige werkplek.

Mensen trainen is net zo belangrijk

Maar we zorgen er ook voor dat medewerkers veilig kunnen werken, zonder dat ze een ICT-opleiding nodig hebben om dat te kunnen. We helpen organisaties om hun medewerkers veilig te laten werken, onder meer met trainingen. Naast implementatieadvies en trainingen, zorgt Cloud Life ook voor het onderhoud en beheer. Door onze manier van werken, ‘getting things done’, zijn we binnen 2 jaar verkozen tot één van de zeven Managed partners van Microsoft Nederland en zijn daarnaast een van de meest succesvolle Gold Partners van Microsoft. En we zijn pas net begonnen.

Wil je niets missen over wat wij doen, hoe we jouw organisatie kunnen helpen met veilig werken in de Cloud en tips en tricks om veilig werken nog eenvoudiger te maken? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan heb je de laatste artikelen als eerste in je mailbox.