Leestijd: 2 minuten

Webinar Data Security Gemeente Tilburg

Eenvoudig applicaties effectief beheren en beveiligen in Microsoft Intune Suite

Wil jij meer weten? Vul dan het formulier hieronder in!

Wat is Microsoft Intune Suite?

Als Microsoft security-partner, delen we graag het nieuws dat de manier waarop je applicaties beheert en beveiligt, zal transformeren.

Onlangs lanceerde Microsoft de Intune Suite, een allesomvattende oplossing die is ontworpen om het verpakken, implementeren en updaten van third-party apps te vereenvoudigen. Als aanvulling op deze innovatie kunnen we de lancering mededelen van Microsoft Intune Enterprise Application Management in februari 2024, een cruciale toevoeging aan de Intune Suite.

In een recent Digital Defense Report van Microsoft werd onthuld dat maar liefst 78 procent van de apparaten nog steeds niet is gepatcht, zelfs negen maanden na de release van een kritieke beveiligingsupdate. Dit benadrukt de dringende noodzaak van een oplossing die niet alleen deze vertraging aanpakt, maar ook het beheer van applicaties van verschillende ontwikkelaars stroomlijnt, zodat ze altijd up-to-date en veilig zijn.

Belangrijkste kenmerken van Microsoft Intune Enterprise App Management:

  1. Vereenvoudigd applicatiebeheer: Krijg eenvoudig toegang tot een uitgebreide catalogus van Microsoft- en third-party applicaties, inclusief taalpakketten en architecturen. Pas je selectie aan op basis van specifieke voorkeuren en behoeften.

  2. Vereenvoudigd levenscyclusbeheer: Verminder de tijd en moeite die IT-beheerders besteden aan het verpakken van apps en het bijhouden van updates. Implementeer fixes efficiënt en zorg ervoor dat alle apps up-to-date zijn, rechtstreeks vanuit het Intune-administratiecentrum.

Ontdek zelf de kracht van Microsoft Intune Enterprise App Management en geef jouw organisatie of gemeente de tools die nodig zijn om applicaties effectief te beheren en te beveiligen. Voor extra flexibiliteit zal deze nieuwe oplossing ook beschikbaar zijn als een individuele add-on voor Microsoft-abonnementen die Intune bevatten.

De listprijs voor Intune Enterprise App Management is slechts USD 2 per gebruiker per maand. Deze nieuwe add-on is beschikbaar vanaf 1 februari 2024 voor bedrijfsklanten en vanaf 1 maart 2024 voor overheidsklanten.

Is dit interessant voor jouw organisatie en wil jij meer weten?

Vul dan ons contact formulier in en dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak!