Leestijd: 2 minuten

Veilig en compliant werken

/met Compliance as a Service

Als overheidsorganisatie heb je te maken met een aanzienlijke set regels en wettelijke kaders. Hoe rijmt dit met de digitale moderne werkplek? Compliance as a Service geeft antwoord.

De ideale vertaalslag

Compliance as a Service helpt je met de vertaalslag van regulering, wet- en regelgeving naar de digitale moderne werkplek. De service is gebaseerd op Microsoft 365 en sluit hierop naadloos aan. Compliance as a Service maakt duidelijk op welke locatie gevoelige informatie is opgeslagen en stelt je in staat de data juist te classificeren en te beschermen. Bovendien kun je beleidsregels toepassen, zodat je meer grip krijgt op de data en de kans op dataverlies binnen de moderne werkplek tot een minimum beperkt.

Sneller reageren

Compliance as a Service verbetert de algehele reactiesnelheid. Zo kun je sneller reageren op WOB-verzoeken: breng de reactietermijn van dagen terug naar uren. Op zoek naar gearchiveerde informatie van jaren geleden? Zorg ervoor dat je deze voortaan met enkele klikken kunt oproepen.

In lijn met wet- en regelgeving

Of het nu gaat om GDPR, ISO, NEN of BIO: Compliance as a Service zorgt ervoor dat de processen voldoen aan geldende richtlijnen en kaders die op de overheidsorganisatie van toepassing zijn. Over die processen gesproken: we zorgen ervoor dat je van begin tot eind controle krijgt over de keten en ziet welke onderdelen extra aandacht nodig hebben. Compliance as Service helpt bij het opzetten, uitrollen én beheren van de ideale omgeving.

Compliance as a Service in één oogopslag
  • Snel tegemoetkomen aan WOB-verzoeken
  • Inzicht in de locatie van gevoelige gegevens
  • Effectief toekennen van beleidsregels
  • Snel ophalen van gearchiveerd informatie
  • Voldoen aan GDPR, ISO, NEN en BIO
Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

Op zoek naar een kennispartner?

Wij helpen je graag!