Leestijd: 2 minuten

Grip op data en apps

/met de Cloud Compliance Assessment

Oude gegevens of incorrecte informatie, uitdagingen op het gebied van toegangsrechten, onduidelijkheid op het gebied van regelgeving: pak de regie over je data.

Informatiestromen onder controle

In elke organisatie maken informatiestromen een flink deel uit van de volledige bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat je de controle houdt over de data. Alleen dan weet je waar de risico’s liggen, in hoeverre de organisatie voldoet aan geldende wet- en regelgeving en laat je de gegevens daadwerkelijk voor de organisatie werken. Met de Cloud Compliance Assessment brengen we de gegevens eindelijk écht in kaart.

Alles aan het oppervlak

De Cloud Compliance Assessment geeft de organisatie haarfijn inzicht in de gevoelige datastromen en beoordeelt in hoeverre de gegevens adequaat zijn beschermd. Bovendien brengt de Cloud Compliance Assessment in kaart welke gegevens onderhevig zijn aan wet- en regelgeving en welke stappen je neemt om te voldoen aan compliance-vereisten.

Resultaat: grip

De Cloud Compliance Assessment geeft je grip op je data en apps die binnen de organisatie worden gebruikt. Bovendien word je voorzien van de juiste inzichten die helpen bij het ontwikkelen van een effectieve – maar vooral compliant – datastrategie. De uitkomst van de Cloud Compliance Assessment vormt het fundament waarop je verder kunt bouwen.

Cloud Compliance Assessment in één oogopslag
  • Inzicht in gevoelige datastromen
  • Benchmark voor databescherming
  • Uitkomst vormt fundament voor datastrategie
  • Grip op data en apps
  • Gebaseerd op Microsoft-technologie
Cloud Life | Expert in Cybersecurity en Data beveiliging

Op zoek naar een kennispartner?

Wij helpen je graag!