Leestijd: 2 minuten

Webinar Data Security Gemeente Tilburg

Webinar Data Security Gemeente Tilburg

Beginnen met data security, Gemeente Tilburg geeft praktische tips

Wat wordt er besproken?

– De implementatie van data security bij Gemeente Tilburg
– Informatiebeheer,beveiliging, authenticatie, dataclassificatie en encryptie
– Microsoft Purview
– Hoe neem je gebruikers mee in deze verandering

Datum

31 oktober 2023

Tijd

Webinar:
10.00 uur - 11.00 uur
After Talk:
11.00 - 10.00 uur

Locatie

Online via Teams

Doelgroep

Gemeentes, provincies en overheid

Webinar data security

Meld je nu aan!

Inhoud webinar

Tijdens de webinar data security krijg je een diepgaand inzicht in de praktische datastrategie van Gemeente Tilburg, ontwikkeld in samenwerking met Cloud Life. We belichten de specifieke tools die in deze strategie zijn gebruikt, waaronder Microsoft Intune, Microsoft MFA en Microsoft Purview.

Onze discussie omvat cruciale onderwerpen zoals informatiebeheer, beveiliging, authenticatie, dataclassificatie en encryptie. De Gemeente Tilburg deelt waardevolle inzichten en ervaringen die ze hebben opgedaan tijdens hun eigen reis naar optimale data security. We behandelen onder andere het belang van een solide securityarchitectuur, waarom governance van individuele securityprojecten van essentieel belang is, en hoe het bereiken van synergie tussen privacy, security en adoptie een sleutelrol speelt.

Een integraal onderdeel van dit proces is de adoptiestrategie, en tijdens de presentatie van 1uur.nu, experts in adoptie, benadrukken we het belang van bewustwording creëren en het opbouwen van basisvaardigheden.

Kortom, dit is een unieke kans om je kennis te vergroten en inspiratie op te doen op het gebied van data security, specifiek toegespitst op de uitdagingen en oplossingen binnen Gemeente Tilburg.