Getty Images 1152190176 min

Veilig en compliant werken
/met Compliance as a Service

Als overheidsorganisatie heb je te maken met een aanzienlijke set regels en wettelijke kaders. Hoe rijmt dit met de digitale moderne werkplek? Compliance as a Service geeft antwoord.

De ideale vertaalslag

Compliance as a Service helpt je met de vertaalslag van regulering, wet- en regelgeving naar de digitale moderne werkplek. De service is gebaseerd op Microsoft 365 en sluit hierop naadloos aan. Compliance as a Service maakt duidelijk op welke locatie gevoelige informatie is opgeslagen en stelt je in staat de data juist te classificeren en te beschermen. Bovendien kun je beleidsregels toepassen, zodat je meer grip krijgt op de data en de kans op dataverlies binnen de moderne werkplek tot een minimum beperkt.

Sneller reageren

Compliance as a Service verbetert de algehele reactiesnelheid. Zo kun je sneller reageren op WOB-verzoeken: breng de reactietermijn van dagen terug naar uren. Op zoek naar gearchiveerde informatie van jaren geleden? Zorg ervoor dat je deze voortaan met enkele klikken kunt oproepen.

In lijn met wet- en regelgeving

Of het nu gaat om GDPR, ISO, NEN of BIO: Compliance as a Service zorgt ervoor dat de processen voldoen aan geldende richtlijnen en kaders die op de overheidsorganisatie van toepassing zijn. Over die processen gesproken: we zorgen ervoor dat je van begin tot eind controle krijgt over de keten en ziet welke onderdelen extra aandacht nodig hebben. Compliance as Service helpt bij het opzetten, uitrollen én beheren van de ideale omgeving.

Compliance as a Service in één oogopslag

  • Snel tegemoetkomen aan WOB-verzoeken
  • Inzicht in de locatie van gevoelige gegevens
  • Effectief toekennen van beleidsregels
  • Snel ophalen van gearchiveerd informatie
  • Voldoen aan GDPR, ISO, NEN en BIO
Download de infographic

Geïnteresseerd?
/neem contact op

Zie je ook de voordelen van Compliance as a Service voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en gaan snel aan de slag.

Contact
Getty Images 531858400 min
services

Bekijk onze
/andere services

Laag 2

Cloud Security Scan

De Cloud Security Scan geeft je gedetailleerd inzicht in de specifieke veiligheidsrisico’s voor jouw organisatie én helpt deze op te lossen. Zelfs Microsoft zelf zet onze unieke scan in!
Lees meer
Group 105

Cloud Compliance Scan

Werk je compliant? Waar liggen de risico's en technische mogelijkheden op het gebied van wet- en regelgeving? De Cloud Compliance Scan geeft inzicht.
Lees meer
Group 97

Protect 365: Security as a Service

Protect 365 helpt je aan een blijvende veilige cloudomgeving, waarin iedereen binnen de organisatie productief kan zijn.
Lees meer
Group 102

Teams SafeSpace

Teams SafeSpace ondersteunt in het creëren van een prettige werkomgeving en minimaliseert de risico’s op grensoverschrijdend gedrag binnen organisaties en onderwijsinstellingen.
Lees meer