Untitled

Gedetailleerde analyse
/met de Cloud Security Scan

Wist je dat het gemiddeld 7 maanden duurt om een beveiligingsincident te ontdekken en meer dan 80 dagen kan duren om het vervolgens op te lossen?

Tijd voor actie

Of het nu gaat om phishing, malware of datalekken: cyberdreigingen vormen voor elk bedrijf een reëel risico. Dat is vervelend, want de cijfers liegen er niet om. Volgens onderzoek bedragen de gemiddelde kosten van een beveiligingsincident 300.000 euro. Er zijn inmiddels meer dan 250.000 malwaredreigingen in omloop. Bij zo’n 81% van de inbraken wordt gebruik gemaakt van zwakke of gestolen wachtwoorden. Een zorgelijke ontwikkeling, als je bedenkt dat zo’n 75% van de collega’s overal hetzelfde wachtwoord gebruikt.

Inzicht als startpunt

Het begint met inzicht. Weet jij bijvoorbeeld wie toegang heeft tot alle bestanden? En kun jij bestandstoegang afstemmen op basis van risico’s per gebruiker? Is de organisatie in staat om potentiële dreigingen snel te detecteren en hierop te reageren? En in hoeverre worden de bedrijfsgegevens momenteel beschermd op de verschillende apparaten, buiten de organisatie of in de cloud?

De basis

De Cloud Security Scan levert een gedetailleerd laagdrempelig rapport op, dat je als basis kunt inzetten voor de security roadmap van de organisatie. De Cloud Security Scan geeft onder meer inzicht in de huidige beveiligingsrisico’s, de manieren om deze risico’s te minimaliseren en welke rol de huidige Microsoft 365 licenties hierin kunnen spelen.

Cloud Security Scan in één oogopslag

  • Inzicht in specifieke cyberdreigingen voor de organisatie
  • Gedetailleerd rapport, als basis voor de security roadmap
  • Concrete aanpak om beveiligingsrisico’s te minimaliseren
  • Overzicht van de rol van huidige licenties Gebaseerd op Microsoft-technologie
Download de infographic

Geïnteresseerd?
/neem contact op

Zie je ook de voordelen van de Cloud Security Scan voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en gaan snel aan de slag.

Contact
Getty Images 531858400 min
services

Bekijk onze
/andere services

Group 105

Cloud Compliance Scan

Werk je compliant? Waar liggen de risico's en technische mogelijkheden op het gebied van wet- en regelgeving? De Cloud Compliance Scan geeft inzicht.
Lees meer
Group 97

Protect 365: Security as a Service

Protect 365 helpt je aan een blijvende veilige cloudomgeving, waarin iedereen binnen de organisatie productief kan zijn.
Lees meer
Group 102

Teams SafeSpace

Teams SafeSpace ondersteunt in het creëren van een prettige werkomgeving en minimaliseert de risico’s op grensoverschrijdend gedrag binnen organisaties en onderwijsinstellingen.
Lees meer
Group 99

Phishing as a Service

Met Phishing as a Service creëer je bewustwording, zorg je voor een vermindering van veiligheidsrisico’s en krijg je inzicht in actueel gebruikersgedrag.
Lees meer