Getty Images 1011939150 min

Veilig werken en continue ondersteuning
/met Protect 365

Wist je dat 60% van de bedrijven die worden getroffen door een datalek of cyberaanval, niet kunnen doorwerken?

Productief, maar veilig

Zorg ervoor dat iedereen binnen de organisatie productief is, maar ook op een veilige manier kan werken. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Met Protect 365: Security as a Service haal je een complete security- en compliance-oplossing in huis. Voor een vaste prijs per gebruiker per maand verbeter je de veiligheid van de werkplek aanzienlijk. De verschillende security- en compliance-onderdelen van Microsoft 365 worden ingericht, beheerd en onderhouden. Er zijn geen verborgen kosten, zoals onderhoudskosten.

Rust op de achtergrond

Protect 365: Security as a Service zorgt ervoor dat je als organisatie het maximale haalt uit de Microsoft-licenties én verbetert het veiligheidsniveau. Op de achtergrond wordt de omgeving continu in het oog gehouden. Bovendien helpt Protect 365: Security as a Service bij het voorkomen van datalekken en zorgt dat de organisatie kan voldoen aan wet- en regelgeving (zoals de AVG en/of BIO). Het maakt niet uit welk apparaat wordt gebruikt en vanaf welke locatie wordt gewerkt: Protect 365 zorgt ervoor dat medewerkers altijd veilig en efficiënt kunnen werken, vanuit de vertrouwde Microsoft Office-omgeving.


Protect 365 in één oogopslag

  • Geen noodzaak meer voor puntoplossingen
  • Doorlopende compliance monitoring en advies
  • Grip en inzicht op informatie, apparaten en medewerkers
  • Maandelijkse rapportages zorgen voor overzicht
  • Geïnstalleerd en geconfigureerd door experts
Download de infographic

Geïnteresseerd?
/neem contact op

Zie je ook de voordelen van Protect 365 voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en gaan snel aan de slag.

Contact
Getty Images 531858400 min
services

Bekijk onze
/andere services

Laag 2

Cloud Security Scan

De Cloud Security Scan geeft je gedetailleerd inzicht in de specifieke veiligheidsrisico’s voor jouw organisatie én helpt deze op te lossen. Zelfs Microsoft zelf zet onze unieke scan in!
Lees meer
Group 105

Cloud Compliance Scan

Werk je compliant? Waar liggen de risico's en technische mogelijkheden op het gebied van wet- en regelgeving? De Cloud Compliance Scan geeft inzicht.
Lees meer
Group 102

Teams SafeSpace

Teams SafeSpace ondersteunt in het creëren van een prettige werkomgeving en minimaliseert de risico’s op grensoverschrijdend gedrag binnen organisaties en onderwijsinstellingen.
Lees meer
Group 99

Phishing as a Service

Met Phishing as a Service creëer je bewustwording, zorg je voor een vermindering van veiligheidsrisico’s en krijg je inzicht in actueel gebruikersgedrag.
Lees meer