Getty Images 1136641157 min

Een prettige werkomgeving
/met Teams SafeSpace

Wist je dat 1 op de 8 werknemers last heeft van grensoverschrijdend gedrag en dat 1 op de 10 leerlingen dagelijks wordt gepest?

Veilig werk en communiceren

Samenwerken in Microsoft Teams brengt verschillende voordelen met zich mee. Helaas is cyber-bullying – ongewenst gedrag richting medewerkers of medeleerlingen – een reëel risico binnen organisaties en onderwijsomgevingen. Teams SafeSpace van Cloud Life bestaat uit een proactieve oplossing die automatisch in zulke gevallen kan ingrijpen.

Oogje in het zeil

Teams SafeSpace houdt op de achtergrond een oogje in het zeil. En grijpt in wanneer er nare woorden, afbeeldingen of andere content worden verstuurd. Bovendien heb je als organisatie of onderwijsinstelling de mogelijkheid om een eigen woordenboek op te stellen en de bescherming hiermee te versterken. De oplossing is volledig gebaseerd op Microsoft-technologie: een vertrouwd gevoel. Bovendien geeft het via duidelijke rapportages aan op welke manieren is ingegrepen.

Teams SafeSpace in één oogopslag

  • Laat gebruikers zich weer prettig voelen achter hun scherm
  • Proactieve oplossing, gebaseerd op AI
  • Automatisch en proactief ingrijpen
  • Inzicht in ongewenst gedrag
  • Mogelijkheid tot aanpassen filters
Download de infographic

Geïnteresseerd?
/neem contact op

Zie je ook de voordelen van Teams SafeSpace voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden en gaan snel aan de slag.

Contact
Getty Images 531858400 min
services

Bekijk onze
/andere services

Laag 2

Cloud Security Scan

De Cloud Security Scan geeft je gedetailleerd inzicht in de specifieke veiligheidsrisico’s voor jouw organisatie én helpt deze op te lossen. Zelfs Microsoft zelf zet onze unieke scan in!
Lees meer
Group 105

Cloud Compliance Scan

Werk je compliant? Waar liggen de risico's en technische mogelijkheden op het gebied van wet- en regelgeving? De Cloud Compliance Scan geeft inzicht.
Lees meer
Group 97

Protect 365: Security as a Service

Protect 365 helpt je aan een blijvende veilige cloudomgeving, waarin iedereen binnen de organisatie productief kan zijn.
Lees meer
Group 99

Phishing as a Service

Met Phishing as a Service creëer je bewustwording, zorg je voor een vermindering van veiligheidsrisico’s en krijg je inzicht in actueel gebruikersgedrag.
Lees meer